Berichten afkomstig van onze facebook-pagina:

21 september 2021

Avond4daagse Gilze

Omslagfoto van Avond4daagse Gilze ... See MoreSee Less

4 juni 2021

Avond4daagse Gilze

De Avond4daagse Home Edition is verlengd. Je kunt je nog tot 31 juli inschrijven (i.p.v. 31 juni).

In verband met afspraken met onze sponsoren kunnen wij echter de goodiebags tot uiterlijk 31 juni garanderen. Daarna wordt uiteraard de medaille wel afgeleverd, maar er zal geen goodiebag meer bij zitten. Dus schrijf je in vóór 31 juni !
... See MoreSee Less

26 mei 2021

Avond4daagse Gilze

Tja, in een "normaal" jaar zouden we gisterenavond gestart zijn met de avond4daagse. 4 dagen achter elkaar met z'n allen wandelen. Helaas natuurlijk nu niet mogelijk ivm corona, maar er is een leuk alternatief: Lopen met je eigen gezin, wanneer je wilt.

We hebben inmiddels al 103 inschrijvingen in Gilze-Hulten. Ga zo door en zet hem op !

Nog aanmelden ?
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 30 juni via www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/gilze. Deelname kost €6,50. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. En de welverdiende Avond4daagse medaille ontvang je automatisch. Naast de medaille ontvang je ook een tegoedbon voor één bolletje ijs van de De Hooikar (gesponsord door Stichting OPA Gilze ). En ook van de COOP Gilze en Van der Avoird Trayplant B.V. ontvang je leuke presentjes. Kortom, je krijgt een leuke goodiebag !!!

Veel wandelplezier !!
... See MoreSee Less

12 mei 2021

Avond4daagse Gilze

De medailles komen per week binnen, en dan maken we de tasjes en enveloppen voor de deelnemers en die komen we dan zo snel mogelijk zelf brengen.
Hier weer van 1 week 25 deelnemers.
Het voordeel van vroeg inschrijven is dat als de deelnemers later gaan lopen de traktaties en medailles al binnen zijn. Zodat jullie je eigen onthaal kunnen organiseren op de laatste loopdag.
... See MoreSee Less