Inschrijven deelnemers

                   

Inschrijven als deelnemer via Internet: € 5,00 per persoon.

Informatie

Uw inschrijving wordt als geldig gezien wanneer u het totaalbedrag van alle deelnemers en begeleiders vóór 24 Mei 2020 overmaakt op rekeningnummer:

NL 66 RBRB 0778 1441 94 t.n.v. Stichting Avond4daagse Gilze, met vermelding van uw voornaam en achternaam.

Er kan na deze datum ook nog ingeschreven worden op de 1ste loopdag binnen in de Bolster vanaf 17:00, ook als je alleen maar 1 dag mee wilt lopen kun je iedere andere dag hier vanaf 17:00 inschrijven. Maar als jullie online inschrijven voor bovenstaande datum, worden de knipkaartjes thuis bezorgd en hoef je niet lang in de rij te staan voor de kaartjes. Wat voor jullie en ons ook fijner is.

Uw kaartje(s) voor de avond4daagse worden bij u thuis in uw brievenbus bezorgd, mits de betaling voldaan is.

Naast een medaille krijgen alle deelnemers die zich via internet inschrijven ook een officieel wandeldiploma! Je kunt kiezen of je een wandeldiploma wilt of niet. Dit is helemaal gratis!


Schrijf je hieronder in:

Naam:
Geboortedatum:
Uw afstand:
medaillenummer:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Email:

Vanaf 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming ( AVG ) van toepassing. In het kader daarvan het volgende bericht:" "Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, op video en op social media voor promotionele activiteiten van Avond4daagse Gilze." "Mocht u bezwaar hebben laat het ons dan weten!" "via e-mail: a4dgilze@gmail.com" "of via een PB op onze Facebookpagina